0

Geen producten in de winkelwagen.

Stalen frame keuken met wandrek

Op maat gemaakte stalen frame keuken met wandrek en open vakken. Het gepoederlakt staal is gecombineerd met multiplex dat tweezijdig is voorzien van HPL.
Op maat gemaakte stalen frame keuken met wandrek en open vakken. Het gepoederlakt staal is gecombineerd met multiplex dat tweezijdig is voorzien van HPL. Lades en keukenkasten zijn greeploos uitgevoerd.

Stalen frame keuken met wandrek

Deze stalen keuken is opgebouwd uit een stalen frame dat is afgewerkt met een fijn structuur poederlak. Het stalen frame bestaat uit losse onderdelen en wordt op locatie geassembleerd. In het frame zijn lades, kasten, open schappen en een inbouwkoelkast geplaatst. Het stalen wandrek is een open en verstelbaar geheel met keukenkasten en schappen met gehard glas. De lades, kasten en het werkblad zijn gemaakt van berkenmultiplex dat tweezijdig is voorzien van een HPL-toplaag. HPL is uitermate geschikt voor het gebruik in keukens, het is hygiënisch, eenvoudig te onderhouden en vocht- en slijtagebestendig. Lades en kastdeuren zijn greeploos en te openen door push-to-open-beslag. Voor de inbouwkoelkast is een verborgen greep ontworpen. De staal- en houtverbindingen zijn als subtiel esthetische details zichtbaar gelaten en de lassen zijn fijn afgewerkt. Bekijk ook de Stalen frame keuken met bamboe.

Type
Ontwerp & uitvoering
Materialen
Staal, berkenmultiplex, HPL, gehard glas
Plaats
Enkhuizen

Eisen en wensen van opdrachtgever

  • Degelijke en duurzame materialen
  • Greeploze keuken
  • Stalen wandrek
  • Open vakken

Deel dit project