Kevin Aerts Meubelen beschikt over een werkplaats met vele mogelijkheden. In de werkplaats te Amsterdam kan hout, staal en kunststof bewerkt worden tot uw meubel, keuken of product.

LASWERKZAAMHEDEN

Wilt u iets laten lassen? De werkplaats is voorzien van MIG/MAG- en TIG-lasapparaten. U kan bij mij terecht voor licht constructiewerk, het lassen van enkelstuks tot seriewerk en reparatiewerk. Een naadloze lasverbinding voor uw meubelstuk? De lassen kunnen zeer fijn worden vlak geslepen.

KUNSTSTOF- & METAALVERSPANING

In de werkplaats zijn diverse verspanende technieken mogelijk op metaal en kunststof. Denk hierbij aan bewerkingen als afkorten, draaiwerk, boren, schuren, slijpen en draadtappen.

HOUT- & PLAATBEWERKING

De werkplaats beschikt over de nodige apparaten voor het bewerken van plaatmateriaal. En voor het maken van verbindingen wordt een uniek verbindingsysteem gebruikt dat demontabele verbindingen mogelijk maakt. Ook massief hout kan bewerkt worden, er is een vlak-vandiktebank, zaagtafel, lintzaag en freestafel.

2D- & 3D-ONTWERP

Via 3D-cadsoftware kunnen ontwerpen digitaal worden uitgewerkt. Dit maakt een nauwkeurige visualisatie van het project mogelijk. Ook kunnen 2D-productietekening gemaakt worden voor bedrijven die CNC-bewerkingen aanbieden. Wilt u iets laten lasersnijden? Een stalen huisnummer, reclamebord of onderdelen voor een kunstwerk? U kunt hier terecht voor het laten maken of optimaliseren van tekeningen voor productie.

PRODUCTREALISATIE

Heeft u een idee voor een product of een oplossing voor een specifiek probleem? In de werkplaats kan uw idee tot een functioneel prototype uitgewerkt worden. Uw ontwerp kan vertaald worden naar een computerstudie en uitgewerkt tot een functioneel prototype.

ENKELSTUKS & SERIEWERK

In de werkplaats kan naast één product ook seriewerk uitgevoerd worden. Door de samenwerking met bedrijven die CNC-bewerkingen aanbieden kan ik kostenefficiënt seriewerk leveren. Onderdelen kunnen gelast, geassembleerd en afgewerkt worden.