Geïnteresseerd of vragen? U kan me gerust contacteren via e-mail, telefonisch of het contactformulier voor uw vragen, een offerteaanvraag of het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

CONTACTGEGEVENS

Kevin Aerts
+31 (0)624 88 18 67
info@kevinaertsmeubelen.nl

WERKPLAATS

Ellermanstraat 19 A
1114 AK Amsterdam-Duivendrecht

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat kost het om een keuken of meubel op maat te laten maken?

Het eerste schetsontwerp en prijsindicatie voor een meubel of keuken is gratis. U krijgt zo kosteloos een goed beeld van de mogelijkheden en te verwachten kosten. Heeft u een specifiek budget? Dan kan een ontwerp en voorstel gemaakt worden dat hierin tegemoetkomt. Benieuwd naar een prijsindicatie? Doe een prijsaanvraag voor uw maatwerk via e-mail of het contactformulier.

Lever je ook keukenapparatuur?

Het heeft mijn voorkeur dat u deze zelf aankoopt en dit in overleg gebeurt. Hierbij kan ik u uiteraard adviseren. Ook kan ik een bestellijst opstellen en offertes voor u opvragen bij leveranciers.

Wat is de levertijd?

De levertijd is afhankelijk van periodieke drukte en de grootte of complexiteit van het project. Kleinere opdrachten kunnen vaak snel uitgevoerd worden. Voor maatwerkmeubels moet u 4 tot 8 weken rekenen vanaf uitvoering. Grotere projecten, zoals keukens op maat, hebben zo’n levertijd van 10 tot 14 weken. Heeft u haast? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Welke garantie mag ik verwachten?

De gebruikte materialen en meubelbeslag zijn van hoogwaardige kwaliteit, zo kunt u vertrouwen op een goede werking en een lange levensduur. Op het meubelbeslag en apparatuur gelden de garantievoorwaarde van de fabrikant. Ontstaat er aan het maatwerkmeubel een mankement dat niet het gevolg is van normale slijtage of gebruik, dan kan u rekenen op goede nazorg & service.

Met welke materialen werk je?

In de werkplaats te Amsterdam wordt gewerkt met hout, staal en kunststof. Voor bijzondere bewerkingen zoals poedercoating of lasersnijden doe ik beroep op gespecialiseerde bedrijven die kwalitatief hoogwaardig werk leveren.

Doe je ook lasklussen?

Heeft u iets wat hersteld moet worden? Of wilt u iets volgens eigen tekening of ontwerp laten lassen? De werkplaats heeft de nodige apparaten voor het realiseren van uw project.

Ik wil iets laten lasersnijden. Kan je hiervoor een productietekening maken?

Zeker. Ik kan uw schets vertalen naar een 2D-tekening die gebruikt wordt voor productie. Ook kan ik het order voor u plaatsen en na levering extra bewerkingen uitvoeren. Denk hierbij bv. aan het aanbrengen van muurbevestigingen voor logo’s, huisnummers of reclamepanelen. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier. Of stuur me via e-mail de nodige bestanden voor een snelle prijsopgave.

CONTACTFORMULIER