Na een opleiding in de beeldende kunsten met specialisatie sculptuur ontwerpt en maakt Kevin Aerts meubels, keukens en staalproducten. Daarnaast adviseert en assisteert hij bij het uitvoeren van kunstprojecten door kunstenaars en kunstinstellingen.

MAATWERK

Meubels, keukens en staalproducten op maat gemaakt volgens klantspecifieke wensen en afmetingen. En dankzij gedetailleerde 3D-ontwerpen weet u precies wat u kan verwachten.

KWALITEIT

Elk project wordt uitgevoerd met hoogwaardige materialen en meubelbeslag van gerenommeerde leveranciers. Vakkundig vervaardigd maatwerk met oog voor detail.

PERSOONLIJK CONTACT & ADVIES

Deskundig advies en persoonlijk advies over vorm, indeling en materiaalgebruik. Eén aanspreekpunt voor het gehele traject waar u met al uw vragen voor, tijdens en na het project terecht kan.

ONTWERP TOT PLAATSING

Projecten worden van ontwerp tot plaatsing door mezelf gerealiseerd. Zo ontsnapt er niets aan de aandacht en kan een hoge kwaliteit van uitvoering gegarandeerd worden.

1. KENNISMAKING

Elk project begint met een kennismaking, telefonisch, bij u thuis of in de werkplaats. We bespreken dan uw wensen en specifieke eisen waar het meubelstuk of de keuken aan moet voldoen. Heeft u reeds een budget in gedachte? Dan bekijken we wat hiervoor mogelijk is.

2. 3D-ONTWERP & KOSTENINDICATIE

Na het kennismakingsgesprek ontvangt u vrijblijvend een 3D-ontwerp van het project met advies over materiaalgebruik, functionaliteit en indeling. Dit ontwerp geeft een globale weergave en vormt de basis voor het definitieve ontwerp. Bent u enthousiast? Dan maak ik een globale kostenindicatie.

3. DEFINITIEF ONTWERP & OFFERTE

Nu wordt het globale ontwerp uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Alles wordt nu tot in de puntjes uitgewerkt tot het ontwerp geheel naar wens is. Gaat u akkoord met het definitieve ontwerp, dan ontvangt u een offerte met specificatie van wat u kan verwachten voor het afgesproken bedrag.

4. REALISATIE & PLAATSING

Na ontvangst van een afgesproken aanbetaling start de realisatie van het project. De uitvoering vindt plaats in de werkplaats te Amsterdam. Afhankelijk van het project kan het opgehaald of geleverd worden. De plaatsing wordt door mezelf uitgevoerd.