0

Geen producten in de winkelwagen.

Na een opleiding in de beeldende kunsten met specialisatie sculptuur ontwerpt en maakt Kevin Aerts meubels, keukens en staalproducten. Daarnaast adviseert en assisteert hij bij het uitvoeren van kunstprojecten door kunstenaars en kunstinstellingen.

MAATWERK

Meubels, keukens en staalproducten op maat gemaakt volgens klantspecifieke wensen en afmetingen. En dankzij gedetailleerde 3D-ontwerpen weet u precies wat u kan verwachten.

KWALITEIT

Elk project wordt uitgevoerd met hoogwaardige materialen en meubelbeslag van gerenommeerde leveranciers. Vakkundig vervaardigd maatwerk met oog voor detail.

PERSOONLIJK CONTACT & ADVIES

Deskundig advies over vorm, indeling en materiaalgebruik. Eén aanspreekpunt voor het gehele traject waar u met al uw vragen voor, tijdens en na het project terecht kan.

ONTWERP TOT PLAATSING

Projecten worden van ontwerp tot plaatsing door mezelf gerealiseerd. Zo ontsnapt er niets aan de aandacht en kan een hoge kwaliteit van uitvoering gegarandeerd worden.

1 > KENNISMAKING

Elk project begint met een kennismaking, telefonisch, bij u thuis of in de werkplaats. We bespreken dan uw wensen en specifieke eisen waar het meubelstuk of de keuken aan moet voldoen.

2 > ONTWERPSCHETS & KOSTENINDICATIE

Na het kennismakingsgesprek ontvangt u vrijblijvend een ontwerpschets met prijsindicatie. Dit ontwerp geeft een eerste indruk en advies over materiaalgebruik, functionaliteit en indeling.

3 > DEFINITIEF ONTWERP & OFFERTE

De ontwerpschets wordt nu uitgewerkt tot een definitief ontwerp. En als het ontwerp geheel naar wens is, dan ontvangt u een definitieve offerte met specificatie van wat u kan verwachten voor het afgesproken bedrag.

4 > REALISATIE & PLAATSING

Na ontvangst van een aanbetaling start de realisatie van het project. De uitvoering vindt plaats in de werkplaats te Amsterdam. Afhankelijk van het project kan het opgehaald of geleverd worden. De plaatsing wordt door mezelf uitgevoerd.