0

Geen producten in de winkelwagen.

Kevin Aerts Meubelen realiseert maatwerkprojecten van ontwerp tot plaatsing. In de werkplaats te Amsterdam wordt uw meubelkeuken of product vakkundig op maat ontworpen en gemaakt.

Keuken van staal en hout te Amsterdam. Met antraciet zwart gepoedercoat keukeneiland met RVS werkblad. Kastenwand van berken multiplex voorzien van HPL en stalen vakkenkast.
KEUKENS OP MAAT

Een specialisme is het maken van keukens van staal en hout. Keukens op basis van een robuust stalen frame of keukens van hout met een stalen accent zoals een wandrek of vakkenkast van staal.

Elk keukenproject is maatwerk. Door het uitwisselen van ideeën over materiaalgebruik, vorm en indeling ontstaat een duurzaam en functioneel ontwerp afgestemd op uw wensen als eindgebruiker. En doordat uw keuken van ontwerp tot plaatsing door mezelf wordt gerealiseerd, kan een hoge kwaliteit van uitvoering gegarandeerd worden.

Uw keuken wordt gemaakt van hoogwaardige en degelijke materialen. En door het gebruik van meubelbeslag zoals scharnieren en ladeleiders van gerenommeerde leveranciers blijft alles soepel functioneren.

INTERIEURPRODUCTEN & MEUBELS OP MAAT

Op zoek naar een inbouwkast, boekenkast, tv-meubel, tafel of een specifiek interieurproduct op maat? U kan hier terecht voor al uw maatwerk en het realiseren van de perfecte maatwerkoplossing.

Een maatwerkmeubel is perfect op maat, geheel naar eigen wens ingedeeld en gemaakt van duurzame materialen. Er wordt met u meegedacht over vorm, functionaliteit en materiaalkeuze om zo tot een perfect maatwerkproduct te komen. Uw ideeën en wensen worden omgezet in een 3D-ontwerp zodat u een goed beeld krijgt van het uiteindelijke meubel of product.

In de werkplaats te Amsterdam wordt u meubel of interieurproduct handgemaakt en vakkundig gerealiseerd. En waar nodig wordt beroep gedaan op bedrijven die specifieke diensten aanbieden zoals lasersnijden en poedercoating.

Interesse in een meubel of keuken op maat? Neemt u gerust contact op voor het bespreken van uw wensen, het maken van een afspraak of doe een offerteaanvraag via e-mail.