Kevin Aerts Meubelen realiseert maatwerkprojecten van ontwerp tot plaatsing. In de werkplaats te Amsterdam wordt uw meubelkeuken of product vakkundig op maat ontworpen en gemaakt.

Keuken van staal en hout te Amsterdam. Met antraciet zwart gepoedercoat keukeneiland met RVS werkblad. Kastenwand van berken multiplex voorzien van HPL en stalen vakkenkast.
KEUKENS OP MAAT

Een specialisme is het maken van keukens van staal en hout. Keukens op basis van een robuust stalen frame of keukens van hout met een stalen accent zoals een wandrek of vakkenkast van staal.

Elk keukenproject is maatwerk. Door het uitwisselen van ideeën over materiaalgebruik, vorm en indeling ontstaat een duurzaam en functioneel ontwerp afgestemd op uw wensen als eindgebruiker. En doordat uw keuken van ontwerp tot plaatsing door mezelf wordt gerealiseerd, kan een hoge kwaliteit van uitvoering gegarandeerd worden.

Uw keuken wordt gemaakt van hoogwaardige en degelijke materialen. En door het gebruik van meubelbeslag zoals scharnieren en ladeleiders van gerenommeerde leveranciers blijft alles soepel functioneren.

INTERIEURPRODUCTEN & MEUBELS OP MAAT

Op zoek naar een inbouwkast, boekenkast, tv-meubel, tafel of een specifiek interieurproduct op maat? U kan hier terecht voor al uw maatwerk en het realiseren van de perfecte maatwerkoplossing.

Een maatwerkmeubel is perfect op maat, geheel naar eigen wens ingedeeld en gemaakt van duurzame materialen. Er wordt met u meegedacht over vorm, functionaliteit en materiaalkeuze om zo tot een perfect maatwerkproduct te komen. Uw ideeën en wensen worden omgezet in een 3D-ontwerp zodat u een goed beeld krijgt van het uiteindelijke meubel of product.

In de werkplaats te Amsterdam wordt u meubel of interieurproduct handgemaakt en vakkundig gerealiseerd. En waar nodig wordt beroep gedaan op bedrijven die specifieke diensten aanbieden zoals lasersnijden en poedercoating.

Interesse in een meubel of keuken op maat? Neemt u gerust contact op voor het bespreken van uw wensen, het maken van een afspraak of doe een offerteaanvraag via e-mail.
LASWERKZAAMHEDEN & METAALBEWERKING

Wilt u iets laten lassen? De werkplaats is voorzien van MIG/MAG- en TIG-lasapparaten. U kan bij mij terecht voor licht constructiewerk, het lassen van enkelstuks tot seriewerk en reparatiewerk. Een naadloze lasverbinding voor uw meubelstuk? De lassen kunnen zeer fijn worden vlak geslepen. Daarnaast zijn verschillende metaalbewerkingen mogelijk zoals afkorten, draaiwerk, boren, slijpen, buigen en draadtappen.

HOUTBEWERKING

De werkplaats beschikt over de nodige apparaten voor het bewerken van plaatmateriaal. En voor het maken van verbindingen wordt een uniek verbindingsysteem gebruikt dat demontabele verbindingen mogelijk maakt. Ook massief hout kan bewerkt worden. Er is een vlak-vandiktebank, zaagtafel, lintzaag en freestafel.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING KUNSTPROJECTEN

Kevin Aerts Meubelen biedt assistentie en technische ondersteuning bij het realiseren van kunstprojecten. Denk hierbij aan het vervaardigen van onderdelen van een kunstwerk tot de volledige realisatie met diverse materialen en technieken. Het maken van productietekeningen voor cnc-bewerkingen en presentatiemiddelen zoals sokkels, wanden en projectieschermen.

2D- & 3D-ONTWERP

Via 3D-cadsoftware kunnen ontwerpen digitaal worden uitgewerkt. Dit maakt een nauwkeurige visualisatie van het project mogelijk. Ook kunnen 2D-productietekening gemaakt worden voor bedrijven die CNC-bewerkingen aanbieden. Wilt u iets laten lasersnijden? Een stalen huisnummer, reclamebord of onderdelen voor een kunstwerk? U kunt hier terecht voor het laten maken of optimaliseren van tekeningen voor productie.