Na een opleiding in de beeldende kunsten met specialisatie sculptuur ontwerpt en maakt Kevin Aerts meubels, keukens en staalproducten. Daarnaast adviseert en assisteert hij bij het uitvoeren van kunstprojecten door kunstenaars en kunstinstellingen.

Wat kan ik u bieden?

MAATWERK
Meubels, keukens en staalproducten op maat gemaakt volgens klantspecifieke afmetingen. En dankzij gedetailleerde 3D-ontwerpen weet u precies wat u kan verwachten.

KWALITEIT
Elk project wordt uitgevoerd volgens hoge persoonlijke eisen en aandacht voor kwaliteit en detail.

DEGELIJKHEID & DUURZAAMHEID
Degelijke en solide constructies van duurzame en hoogwaardige materialen en meubelbeslag.

CREATIVITEIT & VEELZIJDIGHEID
Creatieve oplossingen en deskundig advies voor uw interieur of product. In de werkplaats zijn vele technieken met diverse materialen mogelijk.

ONTWERP TOT PLAATSING
Projecten worden van ontwerp tot plaatsing door mezelf gerealiseerd. Er ontsnapt niets aan de aandacht en een hoge kwaliteit van uitvoering kan zo gegarandeerd worden.

SERVICE
Eén aanspreekpunt voor het gehele traject. Heeft u na de realisatie nog vragen of is er een mankement? U krijgt goede nazorg.

Werkwijze 

KENNISMAKING
Ieder project begint met een kennismaking. Dat kan in de werkplaats of op locatie. Belangrijk is een goede indruk te krijgen van uw wensen en specifieke eisen waar het meubelstuk of de keuken aan moet voldoen. Heeft u reeds een budget in gedachte? Dan bespreken we wat hiervoor mogelijk is. 

SCHETSONTWERP & KOSTENINDICATIE
Na het kennismakingsgesprek ga ik aan de slag met het schetsontwerp. Het schetsontwerp is een globale weergave van het meubel met advies over materiaalgebruik en functionaliteit. Dit is vrijblijvend en kosteloos. Bent u enthousiast? Dan maak ik aan de hand van het schetsontwerp een kostenindicatie.

 ONTWERPFASE
Nu wordt het schetsontwerp uitgewerkt tot het definitieve ontwerp. Tijdens deze fase maak ik meerdere 3D-visualisaties. We kijken nauwkeurig naar het ontwerp en sleutelen aan de details. Voor het definitieve ontwerp worden kosten gerekend. Bij toekenning van de opdracht komen deze te vervallen.

AKKOORD & AANBETALING
Na akkoord van het ontwerp, ontvangt u een definitieve offerte met een specificatie van wat u kan verwachten voor het afgesproken bedrag. Ook wordt in deze fase een aanbetaling afgesproken.

UITVOERING
Na ontvangst van de aanbetaling start de realisatie van uw meubelstuk of keuken. De uitvoering vindt plaats in de werkplaats te Amsterdam-Duivendrecht en op afspraak bent u altijd welkom.

LEVERING & PLAATSING
Afhankelijk van het project kan het opgehaald of geleverd worden, hierover maken we duidelijke afspraken. De plaatsing wordt door mezelf uitgevoerd.