0

Geen producten in de winkelwagen.

Keuken met plaatstalen vakkenkast, stalen frame keukeneiland en RVS werkbladen

Keuken van staal en hout te Amsterdam. Met antraciet zwart gepoedercoat keukeneiland met RVS werkblad. Kastenwand van berken multiplex voorzien van HPL en stalen vakkenkast.
Keuken met antraciet zwart gepoederlakte/gepoedercoate stalen vakkenkast en richtingloos geschuurd RVS werkblad. Kasten van berkenmultiplex voorzien van HPL.

Keuken met plaatstalen vakkenkast, stalen frame keukeneiland en RVS werkbladen

Deze op maat gemaakte keuken bestaat uit een kastenwand, stalen vakkenkast en een stalen frame keukeneiland. De kastenwand is greeploos uitgevoerd en opgebouwd uit berkenmultiplex dat tweezijdig voorzien is van HPL. De vakkenkast is gemaakt van 4 mm plaatstaal en heeft hiermee dezelfde dikte als de richtingloos geschuurde RVS werkbladen. Het keukeneiland op maat is opgebouwd uit een stalen frame en onderstel dat de structuur vormt voor de Legrabox lades van Blum en het massieve RVS keukenblad met ingelaste spoelbak. De lades zijn volledig uittrekbaar, hebben een slank ontwerp en matte poederlak afwerking. Bijzonder aan deze keuken is het gebruik van poederlak of poedercoating. Zo zijn zowel de MDF panelen als de stalen onderdelen, van greeplijst tot ladegreep, afgewerkt met dezelfde matte fijnstructuur poedercoating.

Type
Ontwerp & uitvoering
Materialen
Staal, plaatmateriaal
Plaats
Amsterdam Nieuw-West

Eisen en wensen van opdrachtgever

  • Massief RVS werkblad
  • Keukeneiland met stalen onderstel
  • Degelijke en duurzame materialen
  • Quooker
Keuken laten maken op maat? Neem hier vrijblijvend contact op.

Deel dit project