Keuken op maat met stalen kast, keukeneiland en RVS werkbladen

Op maat gemaakte keuken van staal en hout. Met kastenwand, keukeneiland en stalen vakkenkast. Keukeneiland met RVS werkblad, stalen onderstel en mat antraciet zwart gepoederlakte / gepoedercoate panelen.
Op maat gemaakte kastenwand met mat antraciet zwart gepoederlakte/gepoedercoate stalen vakkenkast en richtingloos geschuurd RVS werkblad. Maatwerkkeuken van staal en hout.

Keuken op maat met stalen kast, keukeneiland en RVS werkbladen

Deze op maat gemaakte keuken bestaat uit een kastenwand, stalen vakkenkast en keukeneiland. De kastenwand is greeploos uitgevoerd en opgebouwd uit berkenmultiplex dat tweezijdig voorzien is van HPL. De vakkenkast is gemaakt van 4 mm plaatstaal en heeft hiermee dezelfde dikte als de richtingloos geschuurde RVS werkbladen. Het keukeneiland op maat is opgebouwd uit een stalen frame en onderstel dat de structuur vormt voor de Legrabox lades van Blum en het massieve RVS keukenblad met ingelaste spoelbak. De lades zijn volledig uittrekbaar, hebben een slank ontwerp en matte poederlak afwerking. Bijzonder aan deze keuken is het gebruik van poederlak of poedercoating. Zo zijn zowel de MDF panelen als de stalen onderdelen, van greeplijst tot ladegreep, afgewerkt met dezelfde matte fijnstructuur poedercoating.

Type
Ontwerp & uitvoering
Materialen
Staal, plaatmateriaal

Eisen en wensen van opdrachtgever

  • Massief RVS werkblad
  • Keukeneiland met stalen onderstel
  • Degelijke en duurzame materialen
  • Quooker
Neem contact op voor een keuken op maat

Deel dit project